Integritetspolicy

Hos [sitename] är våra besökares integritet av ytersta vikt för oss. Denna sekretesspolicy beskriver vilken typ av personlig information som tas emot och samlas in av [sitename] och hur den används.

Loggfiler

Precis som hos fler andra hemsidor så använder sig [sitename] av loggfiler. Information i loggfilerna innehåller internetprotokoll (IP) adresser, vilken typ av webbläsare, internetleveratör (ISP), datum och tidsstämpel, refererande och utgående sidor samt antal klick för att analysera trender, administrera webbplatser, språa användarens rörelse runt på plantsen och smala in demografisk information. IP-adresser och annan information är inte kopplad till någon information som är personligt identifierbart.

Kakor och webbeacons

[sitename] använder kakor för att spara information om besökarnas preferenser, spela in användarspecifik information om vilka sidor användaren har åtkomst till eller besöker, anpassa webbsidans innehåll baserat på besökarens webbläsare eller annan information som besökaren skickar via sin webbläsare.

DoubleClick DART Cookie

  • Google, som en tredjepartsleverantör använder kakor för att visa annonser på [sitename].
  • Googles användning av DART-cookien gör att den kan visa annonser till användare baserat på deras besök på [sidnamn] och andra webbplatser på Internet.
  • Användare kan välja att inte använda DART-kakan genom att besöka Googles annons- och innehållsnätverks sekretesspolicy på föjande hemsida: https://www.google.com/privacy_ads.html

Dessa tredjepartannonstjänster eller nätverk använder teknik till de annonser och länkar som visas på [sitename] som skickas direkt till din webbläsare. De tar emot automatiskt din IP adress när detta sker. Andra tekniker (såsom kakor, JavaScript eller Webbeacons) kan också användas av tredjepartsannonsnätverk för att mäta effektiviteten av deras annonser och / eller för att personifiera reklaminnehållet som du ser.

[sitename] har inte tillgång till eller kontroll över dessa kakor som använd av annonsörer från trejde part.

Du bör konsultera respektive sekretesspolicyn för dessa tredjepartannonstjänsterna för mer detaljerad information om deras praxis och för instruktioner om hur du avregistrerar vissa metoder. [sitename]:s integritetspolicy gäller inte, och vi kan inte kontrollera aktiveteterna hos de andra annonsörerna eller hemsidorna.

Om du vill inaktivera kakorna kan du göra det via din inviduella webbläsarens alternativ. Mer detaljerad information om kakornas hantering med specifik webbläsare finns att läsa på webbläsarens respektive hemsidor.